Sista mars, tiden går fort

Hej där ute :)
Är redan sista mars? Usch vad tiden bara flyger iväg ibland asså.
Sitter och tar det lite lugnt i soffan med Fia i knät i princip :)
 
Dagen har jag egentlige inte gjort så mycket. Var jobb imorses. As trött var jag förstår dock inte varför då jag sovit minst 6-7 timmar varje natt dom tre senaste nätterna. Och sovit hela natten utan problem men ändå är jag svin trött när jag går upp på morgonen. Jätte irriterande...
Men men jag överlever. 
Jobbet flöt på utan större problem, kändes ganska segt när timmarna segade sig fram och jag var trött och ville hem. Men var en av dom bättre dagarna på jobbet i alla fall.
 
Väl hemma så drog jag bort till ladugården, hälsade på mina getter först som har växt jätte mycket får nog ta kort på dom snart igen. Sen åkte jag lite med min sambo i traktorn när han körde gödsel. Var så länge sedan jag gjorde det så var väldigt härligt att bara sitta bredvid och prata samtidigt som man fick åka traktor.
Bästa med att ha en bonde till sambo!!
 
Sen var det att åka hem och äta lite. Åt rester från gårdags kvällen som var lasange. Min favorit rätt i princip. Vi gjorde den från grunden också så extra god var den :)
Sedan tog jag och Fia oss en powernap i soffan för att orka med resten av kvällen. Men blev väckt av min lilla pälsboll Happie då jag nästan fick en nos i ansiktet, gulliga hund.
Sedan gick Happie och jag ut för att göra iordning för hästarna och ta in dom för kvällen.
Är en av mina favorit sysslor här hemma att få gå ut och göra dagliga rutiner som inte tar alldeles för lång tid och bara gå i sin egen lilla bubbla.
 
Sedan hamnade jag då i soffan med Fia och väntar på min sambo ska komma hem då vi ska äta makaroner och köttbullar till kvälls mat :) 
 
Imorgon blir det ingen tidig morgon då jag är ledig från stallberg.
Men kl 10 ska jag vara hos bästa frisören Emelie, eller fröken lycklig som hennes affär heter :)
Efter det blir det en sväng ut med Roger för att verka kor :)
Så morgon dagen är full packad den också :)
 
Hare!!
 
Ett litet smakprov på bilder från göteborg horse show

Lantbrud.blogg.se

Foto - Djur - Bakning - Vardag

RSS 2.0