För lite tid! 😣

Hello!
Har varit väldigt dålig på att uppdatera det senaste på grund av att jag har haft så extremt mycket att gör hela helgen så har inte haft en lugn stund över att skriva en rad eller två, men nu har jag det. Så följande har hänt i mitt liv det senaste dagarna.
 
Lördag: Började dagen med ett arbetspass på mitt helg jobb, började klockan 05:00, så var upp klockan 04:15 inte kul! Jobbade till cirka halv tre sedan bar det av hemåt igen.
Sedan väl hemma så käkade man lite och så var det på att bygga på get hagen igen. Finns ett ställe på hagen som ligger intill ett skjul och en väldigt dum buske bredvid skjulet som vi istället för att bygga ett nät staket byggde ett staket av plank om blev mycket snyggt 😃
Blev en ganska sen kväll då vi även fick flyttat getterna och även satt upp en del av hagen som är provisorisk. Men är väldigt nöjd med hagen än så länge, det är även getterna då dom blev mycket tystare av sig istället för att bräcka så fort som såg en människa.
 
Söndag: Då var det upp igen klockan 04:15 för att börja jobba klockan 05:00, slutade väl sedan ungefär halv två. Då bar det hemåt och åt lite middag. Sedan fick man vänta på att min finaste skulle komma hem och blir klar i ladugåden så att vi kunde åka iväg på våran första bugg lektion ihop! 😃
Började 16:30 med nybörjare sedan fortsatte det till klockan 21 med olika grader på kurser. Jag dansade med i dom alla hehe. Var först nybörjarna på bugg, sen fortsättnings kurs 1 i bugg, sen var det foxtrot där i mellan och sist var det fortsättnings kurs 2 i bugg. Var väldigt kul då jag inte buggat på flera månader. Så var bästa kvällen på länge! 😃
 
Måndag: Började skolan klockan 10 väldigt chill! Hade introduktion på utfodring hela dagen inte super kul men överlevde med det. Bar sedan hem till min mor för att hämta ett brev som jag fått, eftersom jag inte hunnit byta adress ännu. Så blev ett par timmar där och sedan hem igen.
 
Tisdag (idag): Började skolan klockan 9, men när jag kommer dit så har tydligen våran instruktör flyttat så vi började 10 istället. Suck säger jag bara. Men jaja sånt äre. Dagens lektion handlade om att lära sig att hantera en hovkniv på rätt sätt. Men är inte så himla svårt.
Åkte hem från skolan cirka halv tolv. För idag har jag nämligen köpt en ny liten vän till min familj. Ett 4-årigt danskt sto. Är väldigt nöjd med henne 😄
Så hela eftermiddagen har i princip gått åt till henne.
Sedan på kvällen så åt vi kvällsmat med en kompis till min fina sambo som hjälper dom lite med skörden att köra ensilage balar bland annat.
Men nu ska jag sova för är trötter. Blir att somna ensam ikväll då min finaste är ute och kör gräs men som tur är kommer han hem inatt i alla fall.
 
Men god natt alla!

Lantbrud.blogg.se

Foto - Djur - Bakning - Vardag

RSS 2.0